top of page

És un a ruta transoceànica en cinc continents al voltant de les arts comunitàries (música, arts escèniques i projectes interdisciplinaris) que vol divulgar el coneixement en matèria d'art, educació i societat, analitzant de forma crítica les sinergies que neixen de les connexions entre aquests tres àmbits.

Els resultats del periple es tradueixen en una investigació acadèmica; l'inici d'una xarxa internacional d'universitats que tinguin interès en matèria de Desenvolupament Cultural Comunitari per a la futura creació d'un I + D, la present pàgina web que recollirà les experiències observades i analitzades, una sèrie de publicacions en revistes especialitzades, l'edició d'un llibre que mostrarà el coneixement adquirit en la investigació i un documental realitzat per artistes audiovisuals locals compost per peces independents que conformaran una pel·lícula col·lectiva i col·laborativa. 

PERIPLUS UPDATE HERE!                                                                                                    Un projecte de:

Periplus

bottom of page